33 tweewielers wordt eigenaar van de Bikeshop in Amersfoort

Foto: 33 tweewielers

Na 33 jaar heeft Eugen Uppelschoten besloten te stoppen bij de Bikeshop. Met Helco Timmerman – van 33 tweewielers – is er voor een goede opvolging gezorgd. Met deze overname breidt 33 tweewielers uit naar 3 winkels in de regio Amersfoort. De cultuur van de Bikeshop en 33 tweewielers matchen erg goed en het productassortiment vult elkaar perfect aan. Een team van meer dan 25 enthousiaste fietsspecialisten staat klaar om de klant blij te maken met fietsen.

Eugen Uppelschoten: “Ik zie bij 33 tweewielers dezelfde kernwaarden als bij de Bikeshop. Daarom geef ik met veel vertrouwen de winkel over aan Helco. Ik kijk terug op 33 hele mooie jaren. Wat mijn ouders met vooruitziende blik zijn gestart heb ik met veel voldoening helpen opstarten, kunnen voortzetten en uit bouwen. Samen met team Bikeshop zijn we er altijd voor gegaan om de klant maximaal fietsplezier te bezorgen. Dat heb ik altijd met veel toewijding en plezier gedaan. De interactie met de klant en het samen op trekken met team Bikeshop heeft mij als mens verrijkt en altijd veel voldoening gegeven”

Helco Timmerman: “Toen ik meer dan 20 jaar geleden bij de Bikeshop mijn eerste fietsbroek kocht, was ik meteen onder de indruk van de winkel. Die bewondering is nooit weggegaan. Het doel om maximaal fietsplezier te leveren, de uitstraling van de winkel en de collectie spreken mij erg aan.”
“De overname van de Bikeshop past perfect bij onze ambitie om in en rond Amersfoort een belangrijke en vooruitstrevende winkel te zijn waar de klant in een prettige sfeer en onder het genot van goede koffie door specialisten voor maximaal fietsplezier worden geholpen.”
“In Leusden en Hoevelaken hebben we een mooie collectie opgebouwd en hadden nog een aantal merken op het wensenlijstje staan waarmee we de collectie graag wilden verbreden. De Bikeshop heeft deze merken allemaal in huis. Daarmee hebben we mijn droomcollectie.”

Over 33 tweewielers

33 tweewielers bestaat nu 7,5 jaar en in die tijd uitgegroeid tot een specialist in merken als Riese&Müller, Scott en Cortina. Vanuit de ruime winkel staat het team voor de klant klaar om te luisteren naar zijn of haar wensen en helpen bij het vinden van de perfecte fiets, accessoire of onderhoud. De uitgangspositie van de winkel is om mensen blij te maken met fietsen. Dat doet ze met merken waar ze een goed gevoel bij hebben, waar ze een verschil mee kunnen maken en waarbij ze zich bewust zijn van de impact op de omgeving.

Reacties

Cookieinstellingen