Amersfoortse bandwedstrijd Kei van Amersfoort is terug

Winnaar 2019 Bricked Out
Foto: Bricked Out

Alle lokale bands opgelet: in het najaar van 2021 begint de Kei van Amersfoort weer. Poppodium FLUOR organiseert wederom dé bandwedstrijd van de regio Amersfoort waarin lokale bands de strijd met elkaar aangaan om de felbegeerde titel ‘Kei van Amersfoort’ te veroveren. Zoals altijd vinden de voorrondes plaats in de binnenstad van Amersfoort en is het podium van FLUOR het decor voor de grote finale.

Na een noodzakelijke pauze van twee jaar, begint ‘de Kei’ eindelijk weer en dat is belangrijker dan ooit, volgens organisator en FLUOR-stagiair Tristan van Nieuwenhuijzen: “De Kei van Amersfoort is dé kans voor bands om podiumervaring op te doen, gescout te worden en hun netwerk uit te breiden. Dat is voor alle opkomende artiesten, die deze kans tijdens de pandemie niet hadden, heel belangrijk. Dus voor alle ambitieuze bands: meld je aan!”

De winnaars krijgen naast de mooie titel en de kans om zich in de kijker te spelen een prijzenpakket met o.a. een grootse fotoshoot, masterclass en uiteraard de felbegeerde wisselbokaal. Alle finale-optredens worden professioneel op video vastgelegd.

Eerdere acts die zich de Kei van Amersfoort mochten noemen zijn o.a.: Aaumffie, Project Bongo en Bricked Out. De voorrondes vinden eind november plaats in Boothill Saloon, Café Pitchers en Onder De Linde. De finale is 16 december in FLUOR. Alle optredens zijn gratis toegankelijk. Voor de bands: de aanmeldingen zijn nu geopend op keivanamersfoort.nl en sluiten op 1 november.

Reacties

Cookieinstellingen