Ga op online bedrijfsbezoek samen met T is for Tech

Foto: Publiek domein

Donderdag 20 mei organiseert T is for Tech een inspirerend online programma voor het technisch bedrijfsleven. T is for Tech zet zich in om jongeren te enthousiasmeren voor leren en werken in de techniek onder het credo ‘Sterk staaltje techniek’. Daarbij worden de successen van T is for Tech gedeeld en wensen opgehaald. “In de regio bouwen we samen aan trots technisch beroepsonderwijs “ aldus Koen Janssen, directeur van Het Element. Gespreksleider van de dag.

Online bedrijfsbezoek

“We gaan regelmatig in gesprek over de mogelijkheden om als bedrijfsleven en onderwijs samen te werken. Alles is mogelijk, ook in deze tijd is het bedrijfsleven welwillend. We denken graag met het onderwijs mee. Hoe concreter de vraag, hoe beter.” aldus Grada Krukkeland, manager personeel en organisatie bij Lomans Totaalinstallateur. Op deze manier stemmen we het technisch onderwijs nog beter op de wensen van het bedrijfsleven af. De online bijeenkomst neemt je mee op reis naar de enorme technische ontwikkelingen van de laatste jaren. Van hypermoderne fietsen tot aan zelfopbouwende windmolens. Elma Technology en Jansen 2wielers hebben de deuren geopend en vertellen samen met enthousiaste leerlingen hun verhaal. Hoe zij samen werken aan een positief imago voor de technische sector, zodat er in de toekomst voldoende technische vakmensen beschikbaar zijn.

Jouw mening telt

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op donderdag 20 mei van 14:30 – 16:00 uur. Meer info en aanmelden via deze link.

Sterk staaltje techniek

Trots, talent en toekomst, daar staan we voor! Techniek heeft behoefte aan talententen die het gaan maken in de toekomst. Techniek heeft een toegevoegde waarde, waar iedereen trots op is.

Reacties

Cookieinstellingen