JCI Eemland schenkt opbrengst chocoladeletteractie aan Gelukskoffer

Foto: JCI Eemland

Vrijdagmiddag 29 januari heeft JCI Eemland een cheque overhandigd aan de social enterprice Gelukskoffer ter waarde van 7.000 euro! Dit fantastische bedrag werd opgehaald door JCI Eemland met de verkoop van chocoladeletters. Als dank voor de steun organiseerde Gelukskoffer een speciale masterclass over werkgeluk voor de deelnemers van de actie en voor de leden van JCI Eemland.

Al 16 jaar verkoopt JCI Eemland chocoladeletters voor het goede doel. Veel bedrijven geven rond Sinterklaas een attentie aan hun medewerkers en/of hun relaties. Dankzij deze actie kunnen bedrijven bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en werkelijk kinderen helpen. Momenteel is alles anders door de situatie waarin we ons bevinden. De nood bij de goede doelen organisaties is daardoor hoog. Daarom heeft JCI Eemland haar schouders extra stevig onder deze chocoladeletteractie gezet. Wij zijn dan ook heel trots op het resultaat dat dit jaar is behaald.

Gelukskoffer

Dit jaar gaat de volledige opbrengst van de chocoladeletteractie naar social enterprice Gelukskoffer. Dankzij deze steun kunnen zij nog meer kinderen lessen in geluk aanbieden. In deze tijd van onzekerheid is dat heel belangrijk, want juist nu hebben kinderen een voorsprong op hun veerkracht nodig. Dat doet Gelukskoffer door lessen in geluk te geven. Gewoon op school, naast rekenen en taal!

Vrijdagmiddag 29 januari heeft Gelukskoffer een online masterclass over werkgeluk gegeven, speciaal voor de deelnemers van de actie en leden van JCI Eemland. Tijdens dit live evenement werden de oprichters van Gelukskoffer, de zussen Clara en Anke, verrast met de overhandiging van de cheque van maar liefst € 7.000! Met dit bedrag kan Gelukskoffer maar liefst 450 kinderen helpen. Clara en Anke reageerden blij verrast: “Wauw, we zijn heel dankbaar voor dit geweldige bedrag en voor het vertrouwen dat we hebben gekregen. Wat een geweldig resultaat!”

Over JCI

Junior Chamber International (JCI) is een wereldwijde netwerkorganisatie voor ondernemende mensen van 25 tot 40 jaar die zich inzetten voor persoonlijke ontwikkeling en de maatschappij. JCI Eemland is in 1971 opgericht en telt ongeveer 30 leden. Ze zijn actief betrokken bij (regionale) projecten met sociale en maatschappelijke impact hebben.

Reacties

Cookieinstellingen