Lockdown Challenge: #ikweetvanwater

Foto: Still - Waterschap Vallei en Veluwe

Voor alle hardwerkende thuisscholieren van basisscholen en middelbare scholen is de Lockdown Challenge ‘Ik weet van water’ gestart.

We zitten voorlopig allemaal thuis en nu kinderen hun schooldoelen allemaal achter een laptop moeten behalen, is het fijn om er even tussenuit te gaan. De buitenlucht in. Dat vindt het waterschap ook. Daarom nemen zij jullie graag mee naar buiten de komende weken. Zij dagen jullie uit om te laten zien wat de waarde van water is bij jullie in de buurt.

De challenge

Maak een prachtige foto en geef daar uitleg bij óf maak een filmpje van maximaal één minuut over het werk van het waterschap bij jou in de buurt en maak kans op een watertochtje suppen! Elke waterweek* hebben we een winnaar.

Wat weet jij van water? Wat weet jij van het plekje waar je ons allemaal mee naar toe neemt? Weet je hoe belangrijk dat plekje is? Of wat het doet of hoe het werkt? En waarom vind jij dit een bijzonder plekje? Dat hoort en leest het waterschap heel erg graag. Jij leert er wat van en je kunt er ook nog een prijs mee winnen.

Stuur jouw foto met uitleg of het filmpje via de mail ([email protected]) en/of deel het op Instagram en vergeet daarbij niet de hashtag: #ikweetvanwater

Richtlijnen

  • Zoek een plek die volgens jou met water en het werk van het waterschap te maken heeft.
  • Omschrijf en leg uit: wat zie je hier? Wat vind je hier mooi aan? Hoe werkt dit? En wat doet het waterschap hiermee? Wat vind jij belangrijk aan water of de natuur waarin je in leeft?
  • Maak een foto en schrijf de uitleg erbij óf laat de plek/machine/gebouw zien en leg bovenstaande vragen uit in een filmpje van ongeveer 1 minuut.
  • Stuur deze foto met uitleg of filmpje naar [email protected].
  • Elke inzending ontvangt een kleine attentie én maakt kans op de hoofdprijs suppen.

Actievoorwaarden

  • *De Waterweek begint op woensdag. Elke woensdag wordt een winnaar gekozen. Zorg er dus voor dat je voor woensdag je filmpje of foto met uitleg opstuurt.
  • Het filmpje mag maximaal 1 minuut zijn.
  • Het onderwerp van je inzending moet iets met het waterschap te maken hebben.
  • Wanneer je je filmpje of video opstuurt geef je het waterschap toestemming om het materiaal te gebruiken voor de eigen social media en/of website.