Amersfoort nieuws laat lokale ondernemers zien!

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

Amersfoort Nieuws probeert de lokale en regionale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

Steun de ondernemer! Door de coronamaatregelen hebben veel ondernemers te maken met een terugloop in de inkomsten en kan zelfs het voortbestaan in gevaar komen. Om hen een hart onder de riem te steken en te promoten zetten wij onze adverteerders in het zonnetje.

Wil jij helpen de ondernemers te steunen? Probeer dan je geld vooral dichtbij huis uit te geven in plaats van online. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Amersfoort en omgeving in deze moeilijke tijden.

Martinique Badkamers voor jouw wellness

Martinique Badkamers is gewoon geopend voor haar klanten, maar de showroom is enkel op afspraak te bezoeken. Op deze manier kunnen zij de veiligheid en gezondheid van de bezoeker garanderen. De adviezen en maatregelen worden nauwgezet opgevolgd, dus als je inspiratie op wilt doen voor een nieuwe badkamer, of de plannen al helemaal gereed hebt: maak een afspraak en ga langs.
Martinique Badkamers | Ariane 16, Amersfoort | 033 246 4470

 

 

Genieten in de tuin met Hoveniersbedrijf Groen Natuurlijk

Het ziet er naar uit dat we deze zomer vooral in eigen tuin zullen doorbrengen. Ben je toe aan een nieuw tuinontwerp, of kan de tuin wel een goede onderhoudsbeurt gebruiken, zodat je er de hele zomer veel plezier van hebt? Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf Groen Natuurlijk.
Groen Natuurlijk | Hoog en wellerlaan 1C, Hooglanderveen | 033 25 344 76 / 06 51 25 09 99

 

 

 

Spelen en ontdekken bij Kinderopvang Koekadoca

Kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar, dat biedt Kinderopvang Koekadoca, gevestigd aan de rand van Vathorst. Er wordt gewerkt met een klein team van vaste pedagogisch medewerkers, zodat je kindje altijd een vertrouwd gezicht ziet. De kinderen worden vermaakt met leuke en educatieve activiteiten. Ze mogen helpen in de moestuin of spelen in de ontdektuin. De kinderopvang heeft ruime opvangtijden en biedt ook een avondmaaltijd.
Kinderdagverblijk Koekadoca | Bergenboulevard 4, Amersfoort | 033 201 0765

 

Simpel, snel slank met Easyslim.nu

Afvallen zonder chirurgische ingreep, maar met behulp van een afslankapparaat. Bij Easyslim krijg je eerst een intake om te bepalen wat jouw eindresultaat zal zijn. Met behulp van een apparaat, waarbij pads op je lichaam worden bevestigd die ultrasound geluid begeleiden, wordt vet uit de vetcellen afgevoerd. Je ziet direct resultaat! Maak hier je afspraak.
Easyslim | Steenhoffstraat 58, Soest | 06-26742869

 

Golfen in de natuur bij The Links Valley

Buiten sporten mag weer! Dus waarom niet een balletje slaan op deze mooie golfbaan op de Veluwe? The Links Valley is de eerste golfbaan in Europa met een reversible 9 holes golfbaan. De ene dag is de North Course geopend, de andere dag de South Course. Laat je verrassen door de prachtige natuur en reserveer nu jouw plekje.
The Links Valley Golfbaan | Jonkheer Doctor C.J. Sandbergweg 117, Ermelo | 088 352 3000

 

Reacties

Cookieinstellingen