Handen ineen voor groot feest tijdens Koningsnacht

Foto: FLUOR

Dit jaar brengt de Koninklijke familie weliswaar geen bezoek aan onze stad, maar dat betekent niet dat er minder reden is voor een feestje. Daarom slaan FLUOR, Per Expressie, FC Amersfoort en Nieuwe Erven de handen ineen om De Nieuwe Stad tijdens Koningsnacht, zondag 26 april, om te toveren tot een groot feest tijdens De Amersfoortse Koningsnacht. Een feest voor en door jong Amersfoort.

Op zondag 26 april staan FLUOR en De Prodentfabriek geheel in het teken van de verjaardag van de koning. Die wordt gevierd met muzikale optredens van nationale en lokale helden in verschillende genres, maar er is ook ruimte voor spoken word, theater, poëzie en urban dance. Het decor en de aankleding van het event is in handen van de jongeren van Per Expressie. Daarbij zorgen zij én het team van Nieuwe Erven voor optredens van jong, Amersfoorts talent.

Hoe de line-up van De Amersfoortse Koningsnacht er precies uit gaan zien wordt nog even geheim gehouden, maar dat het een onvergetelijk feest wordt staat vast.

De Amersfoortse Koningsnacht is een initiatief van FLUOR, FC Amersfoort, Per Expressie en Nieuwe Erven. Het evenement vindt zondag 26 april plaats in De Nieuwe Stad. De precieze tijden worden nog bekendgemaakt. Hou voor meer informatie over de line-up, tijden en ticketverkoop het Facebookevenement van De Amersfoortse Koningsnacht in de gaten.

Reacties