Vacatures bij 3xM ‘More message in the media’

Foto: 3xM

Advertorial – Het evangelie mag niet in elk land vrij verspreid worden. 3xM kijkt naar mogelijkheden om het evangelie tóch in deze landen te kunnen brengen. Daarbij ligt onze focus specifiek op het zogenoemde ’10/40-window’.

Het unieke aan het werk van 3xM is de samenwerking met lokale partners in de landen waar we werken. Met hen kiezen we belangrijke sociale onderwerpen die we in de programma’s centraal stellen. Als je deel uitmaakt van het 3xM team krijg je veel ruimte om je gaven in te zetten voor het verspreiden van Gods boodschap van liefde en hoop. Op dit moment heeft 3xM de volgende vacatures:  

Persoonlijk Assistent voor de Directeur/CEO met affiniteit voor fondsenwerving  (M/V – 32 uur)

Je functie:

Als Persoonlijk Assistent vind je het leuk om de Directeur/CEO te ontzorgen. Je regelt en organiseert voor hem veel praktische zaken als notulen, reizen en hotelboekingen. Veel communicatie gaat daarbij in het Engels. Voor jou geen probleem. Je schakelt moeiteloos over van Nederlands naar Engels en andersom. Daarnaast ondersteun je de Directeur/CEO en enkele vrijwilligers in hun rol als fondsenwerver in het buitenland. Je correspondeert, op aangeven van de directeur, met internationale (Engelstalige) donateurs, voorziet hen van de meest actuele projectinformatie en beheert de internationale website, sociale media accounts en de donateurs database. Maandelijks verzorg je een Engelstalige nieuwsbrief voor de donateurs. In deze ondersteuning van de fondsenwerving denk je mee over de manier waarop deze donateurs het beste benaderd kunnen worden en ben je de enthousiaste sparringpartner van de Directeur/CEO. Daarnaast ondersteun je het Nederlandse bestuur door het voorbereiden en notuleren van de vergaderingen.

Financieel Specialist/Boekhouder  (M/V – 20-22 uur)

Je functie:

Je bent verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie. Je stelt de concept begroting en jaarrekening op, levert periodieke financiële rapportages aan en verwerkt de debiteuren- en crediteurenadministratie in AFAS. Je faciliteert de afdelingen Partners & Projecten en Fondsenwerving & Communicatie in het samenstellen van financiële overzichten en adviseert bij grote aanvragen bij vermogensfondsen. Je verzamelt en registreert relevante informatie rond salarisbetalingen en levert deze bij het bedrijf aan dat de salarisverwerking voor 3xM verzorgt. Kortom, je bent de spin in het web als het om de financiën van 3xM gaat.

Bestuurslid (M/V)

De organisatie en functie:

De directeur geeft leiding aan een vakkundig en enthousiast team van tien betaalde krachten en twintig vrijwilligers. Vrijwilligers zijn een onmisbare spil in onze organisatie; zij tonen de kracht van betrokkenheid. De bestuursvergaderingen houden we samen met de leden van het managementteam, wat een bijzondere verbondenheid geeft met elkaar en de missie. Een bestuurslidmaatschap van 3xM gaat verder dan 4x per jaar vergaderen. Wij zoeken iemand die betrokken wil zijn en bereid is om zijn/haar kennis en netwerk in te zetten voor 3xM. Hierbij wil het bestuur het kantoor niet voor de voeten lopen maar waar nuttig en nodig versterkend aanwezig zijn. Naast de bestuursvergaderingen zijn er jaarlijks nog een aantal momenten met het netwerk van werknemers en vrijwilligers om de onderlinge band te versterken, ervaringen te delen en elkaar te inspireren. De periode van benoeming is 4 jaar met mogelijkheid tot verlenging met een 2e periode van 4 jaar.

Kijk voor meer informatie op: www.3xm.nl

Reacties