Locoburgemeester bezoekt 60-jarig bruidspaar Van de Kamp-Olofsen

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

Op dinsdag 11 juni 2019 zijn de heer en mevrouw Van de Kamp-Olofsen 60 jaar getrouwd. Locoburgemeester Willem-Jan Stegeman bracht het bruidspaar een felicitatiebezoek.

De heer en mevrouw Van de Kamp-Olofsen zijn beiden geboren en getogen in Amersfoort en leerden elkaar kennen via vrienden. De heer Van de Kamp werkte bij Pon in Amersfoort en later in Leusden. Mevrouw Van de Kamp-Olofsen had een kantoorbaan. Na hun huwelijk stopte ze met werken en nam de zorg voor het huishouden en hun kinderen op zich, zoals dat ging in die tijd. Daarnaast deden ze beiden veel vrijwilligerswerk bij voetbalvereniging CJVV, de kerk en het verpleeghuis, maar ook voor mensen in de buurt, familie en vrienden.

Vroeger gingen ze regelmatig kamperen op Texel of in Frankrijk en Italië.

De heer Van de Kamp hield van tennis, voetballen en hij was scheidsrechter bij de voetbal. Hij kijkt nog graag op televisie naar sportprogramma’s of leest een boek. Mevrouw Van de Kamp-Olofsen hield van tennis, zingen en kleding maken. Ook nu is ze graag creatief bezig. Ze houden erg van gezelligheid en maken fietstochtjes op hun elektrische fiets. Het bruidspaar heeft vier kinderen, elf kleinkinderen en drie achterkleinkinderen.

Het diamanten jubileum wordt gevierd met familie en vrienden.

Reacties