Meander viert eerste lustrum: vijf jaar aan de Maatweg

Foto: Meander Medisch Centrum

Eind 2013 verhuisde Meander Medisch Centrum vanuit de locaties Sint Elisabeth en de Lichtenberg naar een nieuw ziekenhuis aan de Maatweg in Amersfoort. In juni 2014 werd het ziekenhuis officieel geopend. Dit jaar viert Meander daarom het eerste lustrum: vijf jaar aan de Maatweg.

Frank de Reij, voorzitter Raad van Bestuur: ”Ik krijg nog steeds veel complimenten over de wijze waarop ons ziekenhuis is gebouwd. De ruime opzet, comfortabele eenpersoonskamers, lichtinval en de groene omgeving dragen bij aan een goede zorg en prettig verblijf in ons ziekenhuis. Vijf jaar aan de Maatweg is voor ons een geweldige kans om samen met onze patiënten, verwijzers, de inwoners van de regio en medewerkers het eerste lustrum te vieren. We zetten de deuren open voor iedereen met wie we verbonden zijn en nodigen hen uit deel te nemen aan een van de activiteiten van het lustrumprogramma.”

Naast een aantal activiteiten voor medewerkers en verwijzers is het publiek welkom tijdens de volgende evenementen:

6 april: Banenmarkt

Meander is op zoek naar nieuwe collega’s. Wie geïnteresseerd  is in een interessante baan in de zorg, vóór of juist achter de schermen, kan op zaterdag 6 april terecht op de Banenmarkt in Meander. Van 10.00 uur tot 13.30 uur kun je een kijkje nemen achter de schermen tijdens een van de rondleidingen. Ook is er een informatiemarkt, een Meanderquiz en een netwerkcafé. Aanmelden kan op www.meandermc.nl/banenmarkt

22 juni: Open Dag

Op zaterdag 22 juni zet Meander de deuren open voor alle (ex)patiënten en hun naasten, familie van medewerkers, belangstellenden en verwijzers. Tijdens de Open Dag is er voor jong en oud van alles te beleven: rondleidingen, lezingen, expertisecentra bezoeken, kennismaken met  technologie en digitale innovaties, proefjes doen en alles te weten komen over voeding voor patiënten. Houd de website en social media van Meander in de gaten voor het laatste nieuws en de wijze van aanmelding.

5-6 oktober: Weekend van de Wetenschap

Meander doet dit jaar voor de eerste keer mee aan het Weekend van de Wetenschap. Wetenschappelijk onderzoek is belangrijk voor Meander. Het geeft invulling aan de status als topklinisch ziekenhuis. Het stelt Meander in staat om hooggespecialiseerde zorg te beiden, gebaseerd op de nieuwste medische en verpleegkundige inzichten. Het programma is nog niet bekend, maar reserveer 5 en 6 oktober alvast in de agenda.

Reacties