Help dansgroep Unbreakable naar het WK in Phoenix USA

Foto: Unbreakable

Dansgroep Unbreakable van dansschool A-Dance uit Amersfoort heeft de afgelopen jaren vele prijzen in de wacht gesleept. Vorig jaar werd de dansgroep al wereldkampioen in Glasgow.

Door in februari Nederlands Kampioen te worden is de dansgroep rechtstreeks gekwalificeerd voor het WK Hip Hop International dat van 5 t/m 10 augustus plaats vindt in Phoenix, USA. Hier doen 4800 dansers van over de hele wereld aan mee. Unbreakable wil Nederland graag vertegenwoordigen en is een crowdfunding gestart om de reis te kunnen bekostigen.

“Wij als dansgroep jagen onze dromen na en willen alles uit onszelf halen wat erin zit. Ook dit jaar gaan we voor het hoogst haalbare en dat is Nederland vertegenwoordigen tijdens de Hip Hop International in Amerika. Als team geloven wij erin om dit te halen en een finaleplek te behalen op het grootste podium. Wij moeten de wereldkampioenschappen zelfstandig financieren en dus hebben wij jullie hulp hard nodig! Met behulp van uw sponsoring of eventuele andere bijdrage kunnen wij in ieder geval de reiskosten dekken en kan deze droom hopelijk in vervulling gaan.”

Ga naar de crowdfunding via de link hieronder en ondersteun. Unbreakable is je daar zeer dankbaar voor!

https://www.voordekunst.nl/projecten/8551-help-unbreakable-naar-het-wk-in-phoenix

Reacties