Verzamelactie lokale sporthelden

Foto ter illustratie
Foto: Publiek domein

Vanaf zaterdag 27 oktober hoef je niet meer naar het hockeyveld van HC Eemvallei om de lokale sporthelden te zien. Je kunt bij DekaMarkt World of Food namelijk acht weken lang sparen voor sportplaatjes van alle leden van deze hockeyclub.

Teamfoto en individueel

De jongste clubleden zijn allemaal individueel op de foto gezet, de oudere leden met hun team. Als je alle foto’s weet te verzamelen, heb je de club compleet. Supermarktmanager Wouter den Hertog verwacht veel van de actie: “We kijken uit op de velden van deze club. Veel kinderen en hun ouders komen hier regelmatig in de winkel. Het zijn voor ons dus bekende gezichten. Dat maakt het ook zo leuk. Het past helemaal in de rol die we als lokale en betrokken supermarkt willen spelen. Ik ben benieuwd wie er als eerste zijn of haar album helemaal vol heeft. De eerste drie die zich bij ons in de winkel melden, belonen we namelijk met een sporttas.” Aan het eind van de spaarperiode volgt nog een ruilmiddag. Zo krijgt iedereen de gelegenheid het album vol te plakken.

Sparen gaat snel en eenvoudig. Bij iedere € 10,- aan boodschappen krijgen klanten 1 pakje sportplaatjes gratis. Het startsein voor deze actie klinkt aanstaande zaterdag op de club. Dan levert DekaMarkt de boeken voor de jongste leden af, samen met de eerste plaatjes en wat fruit voor na de wedstrijd.

Reacties