DierenPark Amersfoort laat bezoekers meelopen met Dinobeveiliging   

DinoAdventures
Foto: DierenPark Amersfoort

Voor het eerst geeft DierenPark Amersfoort kinderen de kans om mee te kijken met de beveiligers van het Dinopark. “Hoe bewaak je zeventig levensgrote dinosaurussen? Nu kom je het te weten”, vertelt projectleider Hylke Steggerda.

“Kinderen vinden onze dino’s geweldig, maar er komt heel wat kijken bij het beveiligen van een bos vol met deze oer-wezens. Tijdens de DinoAdventures nemen de dinobeveiligers de kinderen mee achter de schermen.”  

Van 13 tot en met 28 oktober vindt er een avontuurlijk spektakel plaats in het Dinopark van DierenPark Amersfoort. “Bezoekers worden straks meegesleept in een spannend verhaal. Kinderen die mee willen doen, moeten niet bang zijn voor een beetje avontuur”, vertelt Hylke. “Vandaag worden de laatste puntjes op de i gezet; zo worden onze dinobeveiligers op dit moment klaargestoomd zodat zij de jonge helden straks een kijkje kunnen geven bij hun gevaarlijke werk.”

Bezoekers die meedoen aan de  DinoAdventures gaan ongeveer dertig minuten mee op stap door het Dinopark in de Amersfoortse dierentuin. “Deze V.I.P.-tour zit bij de entreeprijs van de dierentuin inbegrepen en het gezin kan dus ook de rest van de dag genieten van alle andere dieren in ons park dat nu gehuld is in prachtige herfstkleuren”, aldus Hylke. Aanstaande zaterdag begint de herfstvakantie en starten de DinoAdventures in DierenPark Amersfoort.

Reacties