Cody uit Amersfoort wint Time to Dance

Foto:

Ze doen het gewoon weer! Cody uit Amersfoort stond afgelopen vrijdag 8 juni samen met zijn dansgroep Avant Garde in de finale van het tv-programma “Time to Dance”.

In 2016 wonnen zij al het tv-programma “Battle on the Dancefloor”. Sindsdien is de groep bij elkaar gebleven en hebben zij veel grote shows gedaan. Voor hun was dit al een hele ervaring, maar zij wilde meer. Hun ultieme droom is internationaal te gaan en dan doelen zij vooral op Amerika. Hun eerste stap was het bereiken van een groter publiek. De keus is toen gemaakt om met twee tv-programma’s mee te doen in dezelfde periode.

Naast Time to Dance stonden zij namelijk nog niet zo lang geleden in de finale van “Belgium’s got Talent”. Helaas wisten zij niet te winnen, maar kregen zij een mooie herkansing in Nederland. De juryleden Dan Karaty, Robin Martens en Giannini Moreira waren op zoek naar de beste dansact van Nederland. Voor de jongens was het een enorm drukke periode en kostte het bloed zweet en tranen. Uiteindelijk wisten zij elke ronde de jury weg te blazen.

Door hun unieke stijl en diversiteit was de jury overtuigd dat Avant Garde de beste dansact is van Nederland. Naast de eer wonnen zij ook nog eens de prijs van maar liefst € 50.000. Een goede investering om verder te gaan en zo hun ultieme droom te bereiken.

Reacties