Continuïteit en nieuw elan bij directiewissel Lithos

Foto: Lithos

Tonny Gerritsen is aangetreden als nieuwe directeur bij Lithos bouw en ontwikkeling. Met de komst van Gerritsen wordt het huidige directieteam versterkt en kan Henk Poldermans zijn rol van Algemeen directeur gaan overdragen aan Tonny Gerritsen.

Deze geleidelijke directiewissel biedt zowel continuïteit als nieuw elan in de Amersfoortse vestiging. Zo denkt Lithos samen met haar medewerkers, haar klanten en eindgebruikers nog beter te kunnen gaan bedienen in de toekomst.

Gerritsen is geen onbekende in de vastgoedwereld. Hij was tot dit jaar januari, bijna 15 jaar directeur bij de Ten Brinke Group. Gerritsen over zijn nieuwe functie: “Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan als lid van dit directieteam. Henk heeft in de afgelopen jaren een prachtige organisatie opgebouwd die betrokkenheid, in de breedste zin, hoog in het vaandel heeft staan. Het enthousiasme waarmee de organisatie functioneert is aanstekelijk, ze verstaan niet alleen hun vak goed maar weten dit ook om te zetten in mooie projecten waarbij de klant centraal staat.”

Directeur Henk Poldermans draagt na 30 jaar het stokje over aan Gerritsen, en gaat zelf met pensioen. Poldermans blijft als ambassadeur in beeld en betrokken bij Lithos. Poldermans: “Lithos is uitgegroeid tot één van de best gewaardeerde bouwers van Nederland door haar klanten. Daar ben ik heel trots op! We hebben zeer betrokken medewerkers die samen met onze partners, opdrachtgevers en eindgebruikers ontwikkelen en bouwen aan waardevolle en betekenisvolle plekken. Een maatschappelijk betrokken bouwer met veel oog voor mens, gebouw en omgeving. Ik heb alle vertrouwen dat dit team Lithos leidt naar een waardevolle toekomst en dat ze blijft doen waar Lithos goed in is: steengoed bouwen en de klant voorop zetten.”

Reacties