Programma Openluchttheater033 puilt uit

Foto: Openluchttheater

In het voorjaar en de zomer is het genieten voor kinderen (en hun ouders) bij het Openluchttheater033.

Er is een serie voorstellingen voor de allerkleinsten, vanaf 2 jaar. Voor hen is op Vaderdag ook Peuterfestival het Kabouterbos een aanrader. Dit jaar is daarnaast een aantal voorstellingen geboekt voor de wat oudere kinderen, vanaf 6 jaar. Kaarten zijn in de voorverkoop uitsluitend online verkrijgbaar en daarnaast, indien beschikbaar, op de dag zelf bij het theater. Met de kaartjes voor de voorstellingen, met uitzondering van het peuterfestival, kan dit seizoen ook een keer gratis gezwommen worden in het Bosbad.

De kindervoorstellingen voor de kleintjes zijn iedere tweede zondag van de maand. Zondag 13 mei wordt het seizoen afgetrapt door Hakim, een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler die bij het grote en kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat. 10 juni komt Joes naar het theater met de voorstelling ‘Ik zou wel een kindje lusten!’. Een vrolijke interactieve voorstelling voor kleuters gebaseerd op het gelijknamige prentenboek. Zondag 8 juli neemt de Amersfoortse actrice en zangeres Marianne van Houten de kinderen mee in het verhaal van Nijntje die een dagje gaat fietsen. 12 augustus komt Meneer Monster met ‘De Gruffalo’. Een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen. De laatste twee voorstellingen zijn inmiddels uitverkocht, maar er wordt ’s middags een tweede voorstelling gespeeld.

Iedere vierde zondagochtend van de maand staat een voorstelling voor de wat oudere kinderen op de planken. 27 mei komt Cowboy Billie Boem naar het Openluchttheater. Deze cowboy bracht al vele vrolijke kinderliedjes uit, die nog erg veel gezongen worden. Zondag 24 juni brengen de Hippe Gasten een ochtend vol rock ā€™nā€™ roll en muzikale stunts om nooit meer te vergeten. 22 juli wordt het spannend. Het Grote Piratenavontuur is een familiemusical vol spetterende muziek, zeewaardige avonturen en een flinke vloedgolf humor. Het seizoen wordt zondag 26 afgesloten door Theater van Santen met een voorstelling gebaseerd op het bekende boek ‘Alleen op de Wereld’.

Op Vaderdag, zondag 17 juni, zijn alle papa’s met hun kleine kabouters welkom bij Peuterfestival het Kabouterbos! Het Kabouterbos staat vol rood-met-wit gestipte paddenstoelen en de peuters kunnen er spelen met natuurlijke materialen. Terwijl papa (en mama) genieten van een drankje op het terras mogen de peuters de Kabouters helpen met hun belangrijke dagelijkse taken zoals houtsprokkelen, boeketjes maken en het grind harken.

Voor meer informatie: www.openluchttheateramersfoort.nl

Reacties