De Amersfoortse Bergcross komt er aan!

Foto: AV Altis

Als je uiterlijk op 31 januari 2018 inschrijft voor de 27e Klaverblad Verzekeringen Amersfoortse Bergcross krijg je als bonus je voornaam op je startnummer afgedrukt.

Na deze datum is inschrijven uiteraard ook mogelijk maar dan loop je wel anoniem!
De Bergcross belooft een groot feest te worden. Zondag 18 februari 2018 wordt klokslag 10:30 uur het eerste startschot gelost achter de watertoren aan de Amersfoortse Utrechtseweg. De minipupillen D vanaf 5 jaar bijten dan de spits af op het 500 meter lange jeugdparcours. Daarna is er elke 10 minuten een nieuwe start van steeds oudere jeugd. De wedstrijd van de jongens junioren A/B over 4400 meter sluit de jeugdseries af. Er zijn dus heel veel prijzen te vergeven.

Het slotstuk van het hardloopevenement is de wedstrijd en de prestatieloop. Het startschot voor deze categorieën valt om 12:30 uur respectievelijk 13:30 uur. In de voorinschrijving is al veel belangstelling voor deze kuitenbijter op de hellingen van de Amersfoortse Berg.

De tijdregistratie wordt verzorgd door Racetimer met een chip in het startnummer.

Inschrijven kan op de volledig vernieuwde website www.Bergcross.nl. Op de website is meer informatie te vinden. Inschrijven op de dag zelf kan ter plaatse zolang startnummers beschikbaar zijn, maar is dan wel wat duurder dan bij voorinschrijving.

Reacties