Jongeren krijgen eigen trainingsgroep bij Altis

Foto: AV Altis

Altis is een atletiekvereniging met veel mogelijkheden. Het gaat bij Altis om passie, plezier en prestatie voor iedereen. Voor alle leeftijdscategorieën kun je terecht. Altis wil de groep jongvolwassenen als schakel tussen de goede jeugdafdeling en de volwassen recreanten, prestatie- en wedstrijdsporters daarom nog meer gaan bieden.

Jongvolwassenen van 18 tot 26 jaar krijgen van Altis een ruimer aanbod met meer trainingsfaciliteiten voor hardlopen op de midden- en langeafstand. Hier kun je met leeftijdsgenoten terecht als je met ambitie prestaties wil neerzetten. Je bent ook van harte welkom als je het voldoende vindt om met plezier te bewegen en zo fit en gezond te blijven.

De nieuwe groep voor 18 tot en met 26 jarigen start op maandag 12 maart 2018.

Trainingstijden:
Maandagavond                19:30-21:00
Woensdagavond              19:30-21:00

De trainingen starten vanuit het clubhuis aan de Schothorsterlaan 78 in Amersfoort. Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau en naar eigen ambitie.

Beide trainingen bestaan uit een warming-up, loopscholing in combinatie met spierversterkende oefeningen en cooling-down. Het midden gedeelte (de kern), bestaat op maandag uit een duurloop of fartlek en op de woensdag uit een intervaltraining. Uiteraard helpt de trainer je op weg voor alle andere dagen dat je kunt en wilt trainen.

Reacties

Cookieinstellingen