Elianne op haar grens

Foto: Elianne Speksnijder

Ze schitterde in de finale van de Mis(s) Verkiezing, een initiatief van Lucille Werner. Nu staat ze in het NRC. De Amersfoortse Elianne Speksnijder toont haar kwetsbaarheid.

In de finale van de Mis(s) Verkiezing toonde ze haar kracht. De Amersfoortse heeft sinds haar 14e de ziekte van Lyme, waardoor ze nu in een rolstoel zit. Maar dat houdt haar niet tegen om het maximale binnen haar mogelijkheden te benutten. “Mijn gave? Met minimale inspanning, het maximale benutten” zei ze in aanloop naar de Mis(s) Verkiezing.

Maar de boog kan niet altijd gespannen zijn. Zo heeft ze ook haar moeilijke momenten. Eén zo’n moment werd op de foto vastgelegd en die heeft ze ingestuurd voor de NRC fotowedstrijd. Elianne: “Skylar en ik staan op een ontzettend kwetsbare manier op de foto. Ik had weer een aanval gehad en Skylar liet zo mooi zien wat haar taak als Epilepsie Assistentiehond in houdt. Ik hoop met deze foto mensen te kunnen raken en informeren.” De foto valt in het thema “Grenzen” van de maand november.

De NRC fotowedstrijd voor deze maand is bijna afgelopen. Stemmen kan nog tot en met vrijdag 1 december tot 17.00 uur.
Stemmen kan hier.

Lees ook:
– Amersfoortse in finale Mis(s) verkiezing
– Elianne schittert in finale Mis(s) Verkiezing

Reacties

Cookieinstellingen