Coop Amersfoort opent deuren

Foto: Coop

Op dinsdag 3 oktober opent Coop een nieuwe supermarkt in Amersfoort. De nieuwe winkel komt in de Hellestraat, waar tot voorkort een Albert Heijn gevestigd was.

Supermarktmanager Rolf Westerik: “Coop Amersfoort is een nieuwe, ruime supermarkt met een zeer compleet assortiment en ruime openingstijden. Met onder andere versbereide broodjes en maaltijden richt de winkel zich daarnaast ook op de gemaksconsument.”

Coop Amersfoort wordt een zeer complete supermarkt met een focus op gemak. Het pand van de nieuwe Coop wordt compleet vernieuwd en voorzien van de frisse en moderne Coop-stijl. Westerik: “Naast een zeer ruim assortiment verse producten en kruidenierswaren, vinden klanten bij Coop Amersfoort veel kant-en-klare maaltijden, snacks en versbereide broodjes. De winkel is voorzien van een ruime keuken, waar gedurende de dag verse broodjes, snacks en maaltijden worden gemaakt. Lekker, gezond en gemakkelijk als ontbijt, lunch, diner of tussendoor.”

Ruimere openingstijden
Een verruiming van de openingstijden zorgt ervoor dat klanten op elk eetmoment bij Coop Amersfoort terecht kunnen. De winkel is straks van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 21 uur geopend en op zondag van 10 tot 21 uur. Met een slijterij en een PostNL pakketpunt is de sfeervolle supermarkt bovendien van alle gemakken voorzien.

Feestelijke opening
Op dinsdag 3 oktober om 18 uur opent Coop Amersfoort haar deuren. Westerik: “Iedereen is welkom om de opening met ons te komen vieren. Wij zorgen voor een hapje en een drankje en de eerste 250 klanten ontvangen bij besteding van 10 euro of meer een gratis appeltaartje. De hele openingsweek zijn er bovendien scherpe openingsaanbiedingen en diverse verrassingen voor jong er oud. We maken één groot feest van de opening!”

Reacties