Tot jezelf komen op Kiindfestival

Foto: Kiindfestival

We leven geïsoleerd. Met om ieder nestje een paar muren. En daarbinnen moet het allemaal gebeuren, iedere dag weer: eten, verzorgen, brengen, koken, boodschappen doen, je huis schoon houden, werken, aandacht geven, opladen. Oh ja, opladen. Geen tijd voor. Of misschien een uurtje met een serie en chocolade. Niet erg energiegevende dingen, maar vaak wel het meest haalbaar.

Er is iets aan de hand in onze tijd. We zijn geprogrammeerd zoals onze voorouders, de jager-verzamelaars, maar we leven er niet naar. Deze tijd is te snel voor ons. En te solistisch. We horen helemaal niet in ons eentje (of met zijn viertjes in een huisje) te zijn. De kinderen werden niet per se opgevoed door alleen hun ouders, maar door alle volwassenen. En ze leerden veel van oudere kinderen. Leven, dat doe je samen.

Op het Kiindfestival, 16 september in Amersfoort, kun je dit oergevoel hartstikke beleven. Hutten bouwen, vuurtje stoken, ontmoetingscirkels en vrij rondbanjeren met elkaar. Dit jaar is het thema ook nog Hippie, dus lekker samen en vredig alles. Muziek, liefde en idealen in de buitenlucht. Zoals het leven hoort te zijn.

We willen samen leven. In ons schuilt de jager-verzamelaar die zo graag in verbinding met anderen wil leven. #urbanhippie noemen we dat bij Kiind. Samen leven, langer dan drie weken per jaar. 16 september kun je op het Kiindfestival opladen. Met dit jaar nog veel meer ruimte voor verbinding. Hartstikke hippie dus. Met Woodstockmuziek en genoeg struinruimte voor je kinderen. En voor jou!

Meer informatie op festival.kiind.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen