Filmvoorstelling in de Bibliotheek Hoogland

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

Zondag 24 september, de dag na Burendag, verzorgt de Bibliotheek Hoogland in samenwerking met Dorpshuis De Neng nog een gezellige activiteit voor de buurt. Om 14.00 uur gaat de Bibliotheek open en om 14.30 uur wordt de komische film The Burbs vertoond. De toegang is gratis.

In de film The Burbs is acteur Tom Hanks getrouwd met Carrie Fisher (bekend als Prinses Leia uit Star Wars) en heeft hij samen met enkele bevriende buren bedenkingen bij de nieuwelingen die zich in hun straat hebben gevestigd. Dat vraagt om nader onderzoek! The Burbs is een toegankelijke komedie met een sympathiek zwart randje. Kinderen vanaf 12 jaar zijn onder begeleiding ook van harte welkom (voor jongere kinderen zijn er andere activiteiten). Vooraf aanmelden via de site van de Bibliotheek Eemland www.bibliotheekeemland.nl is wel aan te raden. Want vol is vol.

De Bibliotheek Hoogland is deze zondag extra open en dat betekent dat bezoekers tussen 14.00- 16.30 uur ook materialen kunnen lenen.

Filmclub Hoogland
Met de filmvertoning op zondag 24 september wil de Bibliotheek Hoogland van start gaan met de Filmclub Hoogland. Dit betekent dat er meer films zullen volgen. Meer informatie over de Filmclub Hoogland volgt binnenkort.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen