Verkeerssituatie Halve van Hoogland

Foto: Rinus van Denderen

Vanwege de 39e Kok Wooncenter Halve van Hoogland op zondag 17 september 2017 moeten bezoekers en omwonenden rekening houden met drukte en verkeersmaatregelen nabij Stadspark Schothorst in Amersfoort-Noord.

Het start- en finishgebied van dit hardloopevenement ligt in dit Stadspark op het terrein van het Dorpsfeest Hoogland. De verschillende parcoursen gaan over de straten in de omgeving en in de polder van Hoogland-West. Er worden verkeersregelaars in gezet en van circa 12.30 tot 15.30 uur verkeersmaatregelen getroffen.

Bezoekers, deelnemers en buurtbewoners kunnen op de website www.HalvevanHoogland.nl detailinformatie vinden over de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden.

Inschrijven voor dit hardloopevenement met afstanden over 5 km, 10 km, halve marathon, en een kids- en jeugdprogramma kan tot en met 14 september 2017 via de website. Zaterdagochtend 16 september is nog een beperkte mogelijkheid tot voorinschrijving bij Kok Wooncenter, Hamseweg 18, in Hoogland. Hier kunnen ook de startnummers worden afgehaald. Na-inschrijving op de dag van het evenement zelf is niet mogelijk.

Reacties