Kiindfestival gaat HIPPIE in Amersfoort!

Foto: Kiindfestival

Op zaterdag 16 september 2017 is het Kiindfestival voor de vierde keer in Amersfoort. Hét relaxte festival voor het hele gezin! Met muziek, vuur, ruimte om te chillen, inspiratie voor het ware hippieleven en veel informatie over natuurlijk en bewust ouderschap.

Het kiindfestival wordt ieder jaar georganiseerd bij kindercentrum Panta Rhei op het unieke terrein van het Eemklooster.

Ben jij een beetje Hippie?
Je herkent misschien dat je voor hippie versleten wordt door anderen. Dit jaar overdrijven we het lekker. En neem je ouders mee, die komen immers (ongeveer) uit de hippietijd. Kun jij nog een lezing of workshop meepikken als je ouders met je kinderen naar een voorstelling gaan.

Wat is het Kiindfestival?
Het Kiindfestival is het jaarlijkse festival van Kiind. En Kiind is het tijdschrift/platform/dinges over bewust en natuurlijk ouderschap. Het Kiindfestival is er om samen te kunnen zijn met andere lezers en je gezin. Lekker relaxen, rondbanjeren, struinen over de groene markt en gezond en toch lekker snacken.

De locatie
Kiind Magazine werkt samen met Kindercentrum Panta Rhei omdat de denkwijze en idealen sterk overeenkomen. Kindercentrum Panta Rhei staat al meer dan 20 jaar voor vergaande aandacht voor ontwikkeling, dicht bij de natuur en duurzame en biologische producten. Panta Rhei is gehuisvest in het Eemklooster aan de Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort, waar het Kiindfestival ieder jaar welkom is.

Tickets
Om het gezellig te houden verkopen we maximaal 3000 tickets. Op = écht op. Wees er snel bij. Als abonnee kun je gebruikmaken van korting. Je krijgt een eigen abonneecode gemaild die je eenmalig kunt gebruiken. Heb je nog geen abonnement? Sluit dit dan af op www.kiind.nl/abonneer en bestel daarna je tickets.
Groot mens: € 20
Tijdschriftabonnee: € 15
Klein mens (2-12 jaar): € 6
Guppie (0 en 1 jaar): Gratis

Wanneer?
Op zaterdag 16 september 2017 van 11 tot 18 uur.

Hoe blijf ik op de hoogte van het festival?
Je kunt je inschrijven op de nieuwsbrief via de website.

Reacties