Halve van Hoogland: doe mee aan de KIDSRUN!

Foto: Rinus van Denderen

De 39e Kok Wooncenter Halve van Hoogland op zondag 17 september 2017 bevat meerdere hardloopevenementen. Voor de kinderen zijn er Kidsruns met liefst acht leeftijdscategorie├źn voor jongens en meisjes. Leuk om met je vrienden en vriendinnen van school of uit de buurt aan mee te doen!

Kids onder 11 jaar
Voor de kinderen van 4 tot en met 6 jaar is er een speels parcours uitgezet. Kinderen van 7 en 8 jaar, en van 9 en 10 jaar lopen een afstand van 900 meter.

Loopafstand voor de oudere Kids: 2 km
Bij de aankomende Kok Wooncenter Halve van Hoogland is er voor de jongens en meisjes van 11 tot en met 15 jaar een afstand van 2000 meter. Deze loopt niet op het Kidsrun-parcours maar rond het prachtige Schothorsterbos. Start en finish zijn gewoon op het evenemententerrein. Ben je ouder? Dan kun je kiezen voor de 5 km, 10 km of halve marathon.

Alleen voorinschrijving!
Voor alle onderdelen van de Kok Wooncenter Halve van Hoogland geldt dat alleen voorinschrijving mogelijk is. Inschrijven kan via de website www.halvevanhoogland.nl, zolang startnummers nog beschikbaar zijn. Als dan nog startnummers beschikbaar zij, kan dat eventueel ook door persoonlijk op zaterdagochtend 16 september bij hoofdsponsor Kok Wooncenter aan de Hamseweg 18 in Hoogland in te schrijven.

Ontmoet Toet van Cliniclowns!
Bij het afhalen van je startnummer op zaterdagochtend 16 september bij Kok Wooncenter kun je kennismaken met Toet, de mascotte van CliniClowns. Er zijn dan ook verschillende CliniClown souvenirs te koop waarmee je dit goed doel ondersteunt en helpt zieke kinderen blij te maken.

Geen inschrijving op de dag zelf
Startnummers kunnen wel op de wedstrijddag afgehaald worden bij het wedstrijdsecretariaat op het evenemententerrein. Na-inschrijving is dan helaas niet mogelijk.

 

Reacties