Hertog Jan introduceert ‘Het Genootschap’

Foto: Hertog Jan

Op 2 augustus introduceert Hertog Jan een nieuw initiatief: ‘Het Genootschap’. Het Limburgse biermerk heeft 27 cafés geselecteerd, die Hertog Jan op het hoogst mogelijke niveau presenteren: van het assortiment aan bieren en hoe die geserveerd worden, tot de omgeving waar van de bieren wordt genoten.

De cafés zijn verspreid door heel Nederland. Gerard van den Broek, meesterbrouwer Hertog Jan: ‘’Wij brouwen dagelijks de mooiste bieren, maar zij die onze bieren schenken zijn onze echte ambassadeurs. Waardig gastheerschap en de juiste kwaliteit maken het pas tot een echt goed glas bier.”

Naast het waarborgen van de kwaliteit van het bier, gaan de cafés Hertog Jan ook door heel Nederland vertegenwoordigen. “Als we iets bijzonders ondernemen, een nieuw speciaalbier introduceren of een evenement organiseren, dan doen we dat graag in deze cafés.”, aldus van den Broek.

Vanaf heden bestaat ‘Het Genootschap’ uit 27 cafés, waaronder In den Grooten Slock te Amersfoort en De Dikke in Leusden. Kijk voor meer informatie over Het Genootschap op www.hertogjan.nl/genootschap

Reacties