Inschrijving Halve van Hoogland geopend

Foto: Rinus van Denderen

Tijdens het Dorpsfeest Hoogland organiseert atletiekvereniging Altis op zondag 17 september 2017 de 39e editie van de Kok Wooncenter Halve van Hoogland. De inschrijving is geopend!

Dit loopevenement behoort tot de grootste in de regio. Deelnemers uit het hele land komen af op de gecertificeerde 5 km, 10 km of halve marathon wedstrijden en prestatielopen. Voor de jeugd is voorzien in een Kidsrun over 900 m en een Juniorenrun van 2 km. Aan de allerjongsten is gedacht met een speels parcours op het feestterrein.

De inschrijving is geopend op de geheel vernieuwde website www.HalvevanHoogland.nl. Deze frisse en nieuwe website is door vrijwilligers van av Altis gemaakt en is een goed voorbeeld van het enthousiasme waarmee vrijwilligers zich voor de Kok Wooncenter Halve van Hoogland inzetten. Hierdoor kunnen de kosten voor deelname ook laag worden gehouden.

Aan vrijwilligers is er nooit genoeg. Wil je ook een steentje bijdragen en een sportieve dag mogelijk maken? Meld je dan aan via de nieuwe website. Er zijn veel interessante vacatures vermeld. Vast en zeker ga je zelf ook een leuke dag beleven!

Reacties