Amersfoorter Muslu Nalbantoğlu nieuwe teammanager N.E.C.

Foto: N.E.C.

De Amersfoorter Muslu Nalbantoğlu begon zijn carriere bij de amateurs van VV APWC uit Amersfoort, volgde de jeugdopleiding bij Ajax en kwam vervolgens bij N.E.C. terecht. De ex-prof komt per 21 augustus terug bij N.E.C. en gaat het team versterken als teammanager. Nalbantoğlu zal de organisatie rondom en begeleiding van de eerste selectie op zich gaan nemen.

Muslu Nalbantoğlu speelde tussen 2004 en 2008 bij N.E.C. De verdediger verliet na zeven jaar rood-groen-zwart met pijn in zijn hart de club voor een avontuur bij het Turkse Kayserispor. Later keerde hij terug naar Nederland en speelde hij nog bij De Graafschap en FC Oss. Na zijn voetbalcarrière haalde ‘Moes’ zijn UEFA C diploma en was hij werkzaam bij Panalpina World Transports als operations responsible en bij Horizon Onderwijs & Jeugdzorg als pedagogisch medewerker.

De teammanager is verantwoordelijk voor de organisatie rondom trainingen, wedstrijden en trainingskampen, maar bovendien ook verantwoordelijk voor de persoonlijke begeleiding van onze spelers samen met Ron Pel. In die rol zal Nalbantoğlu in nauw contact staan met alle spelers en een aanspreekpunt zijn voor het hele team.

Technisch directeur Remco Oversier is blij met de fulltime aanstelling van de oud-N.E.C.’er: “Door deze functie voltijds in te vullen, professionaliseren we de organisatie nog verder en waarborgen we het welzijn van onze spelers. Muslu heeft een achtergrond als topsporter, is een echte clubman en is actief geweest als pedagogisch medewerker. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig om het topsportklimaat te bewaken, de plaats van het individu binnen dat klimaat een plek te geven en ervoor te zorgen dat spelers zich bij N.E.C. op alle fronten thuis voelen.”

Bron: N.E.C.

Reacties