Jonge ondernemer opent Spar City Amersfoort

Foto: Spar

Na weken van verbouwen is het donderdag 22 juni eindelijk zo ver; SPAR City Amersfoort opent de deuren aan de Kamp in Amersfoort. In het voormalige pand van de Big Bazar is een mooie, moderne winkel verrezen.

Met het openen van de nieuwe winkel is eigenaar Bas Dekker (24), de jongste ondernemer binnen de SPAR-franchise. “Al vanaf mijn veertiende ben ik werkzaam in de Retail branche. Daar is de droom ontstaan om een eigen zaak te hebben binnen een franchiseformule”, vertelt Dekker.

De SPAR City-formule
Op dit moment zijn er ruim dertig SPAR City vestigingen in Nederland. Het SPAR City-concept heeft een volledig assortiment voor de dagelijkse boodschappen, maar richt zich ook op passanten met de verkoop van bijvoorbeeld vers belegde broodjes, zelf gemaakte smoothies, getapte yoghurt en diverse soorten koffie-to-go. “De SPAR City is dus méér dan een gewone supermarkt, we noemen het een uitgebreide gemakswinkel met een passend assortiment voor ieder moment van de dag.” zegt Dekker.

De opening van de nieuwe SPAR City wordt op zaterdag 24 juni gevierd met een feestelijke openingsborrel van 12.00 tot 18.00 uur. Iedereen is van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met de nieuwe winkel en het enthousiaste team.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen