Dice & Legends opent deuren

Foto: Publiek domein

Zaterdag 6 mei opent Dice & Legends haar winkeldeuren aan de Kamp 51. Een winkel voor alle spellenliefhebbers van Amersfoort en omstreken.

Of u nu houdt van bordspellen, zoals Kolonisten en Carcassonne, van kaartspellen, zoals Magic en Pokemon, of van miniaturenspellen, zoals Warhammer en X-Wing (Star Wars), er is voor ieder wat wils.

Dice & Legends wil niet alleen spellen verkopen, maar juist een platform bieden voor spellenliefhebbers om elkaar te ontmoeten en spellen te kunnen uitproberen. Ook worden er spellendagen en toernooien georganiseerd en kunt u oproepjes plaatsen om voor een bepaald spel andere spelers te vinden. Gezelligheid rond de tafel staat voorop. Om de opening te vieren kunt u zaterdag en zondag de hele dag spellen komen uitproberen. U krijgt uitleg over een spel of u schuift gezellig een stoel aan om mee te spelen. Zaterdag zal vooral in het teken staan van kaartspellen en miniaturen. Zondag wordt onze bordspellendag.

Het programma is als volgt:

Spellen zaterdag vanaf 11.00 uur
X-Wing
Dungeons & Dragons
Warhammer
Voor de Kinderen: Het Verboden Eiland (8 – 12 jaar)

Spellen zondag vanaf 12.00 uur
7 Wonders
Ticket to Ride
Machi Koro
Mysterium
Unlock

Deze gezelligheid wordt de komende maanden uitgebouwd als in de zomer het lunch-en eetcafé opent schuin tegenover de winkel. Hou de website en Facebookpagina in de gaten, of kom gezellig eens langs bij Dice & Legends.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen