Ouderenorganisaties willen uw ervaringen horen

Foto: Publiek domein

Hoe ervaren mensen van 70 jaar en ouder die thuis wonen de kwaliteit van hun leven? Kunnen ze de dingen doen die ze willen? En krijgen ze de juiste ondersteuning? Met het project ‘Grootschalig Luisteren’ worden ervaringen hiermee verzameld, met als doel om de zorg en ondersteuning voor ouderen te verbeteren. Deelt u ook uw verhaal?

Wilt u als oudere uw ervaringen vertellen, bijvoorbeeld over de buurt, over vervoer of over de ondersteuning die u krijgt van organisaties en vanuit de gemeente? Bent u familie van een oudere, een mantelzorger, medewerker van een organisatie of bent u op een andere manier betrokken bij ouderen? De ouderenorganisaties KBO en PCOB, studenten en Indebuurt033 horen graag uw verhaal.

De informatie over wat goed gaat en anders kan geven zij vervolgens weer door aan (zorg- en welzijns) organisaties en aan de gemeente Amersfoort.

Ervaringen delen kan tijdens een interview in een wooncentrum, de bibliotheek, een buurthuis of bij u thuis. Digitaal uw verhaal vertellen kan ook. Neem hiervoor contact op met Philien Blok via [email protected] of bel naar Indebuurt033 via 033 204 86 77 om een afspraak voor een persoonlijk gesprek  te maken.

Bron: gemeente Amersfoort

Reacties