Afscheid Mudrun Fun in jubileum jaar een feit en bijna VOL

Foto: AS Media

Met nog maar plek voor 400 deelnemers en nog 1.5 week te gaan beloofd naast het succes van vorig jaar de  Mudrun Fun de vijfde editie op maandag 17 april 2e paasdag in Vathorst een succes en waar feest te worden. Een waar feest met als bekroning op het afscheid van de Mudrun Fun met een jubileum editie.

Er is gezelligheid en een dj. Mudrun Fun biedt de mogelijkheid om met vrienden, familie, collega’s, sportvrienden op een leuke manier lol te maken. Met afstanden van 1, 2,5, 4 en 8 kilometer.

“Met de Mudrunfun willen we iedereen, op een leuke manier, aan het rennen krijgen.” zegt Rianne Schorel.En met iedereen bedoelt Rianne ook echt iedereen. ,,Dit is een evenement voor de hele familie. Op een laagdrempelige, speelse manier willen we iedereen erbij betrekken. Schrijf je met je kleine kinderen in voor de 1 km, en wil je het als voetbalteam wat serieuzer aanpakken, ga dan voor de 8 km. Zelfs als je een beperking hebt, hoef je niet aan de kant te blijven staan.”

Plezier en prestatie gaan bij dit sportevenement dan ook hand in hand. Deelnemers kunnen zowel individueel als in groepsverband deelnemen. In Amersfoort wordt de Mudrun Fun gehouden tussen de Nijkerkstraat en Vathorst daar ligt een groot braakliggend terreind met veel modder en zandbulten. Gezien het de laatste editie is verwachten wij veel aanmeldingen dus geef je tijdig op.

Het inschrijfgeld loopt uiteen van  €7 tot  €17 voor de 8 kilometer route. Er zijn nog 400  kaarten over dus wees er snel bij. Op de website www.mudrunfun.nl staat meer informatie over dit evenement. Opgeven voor de Mudrun Fun is nu al mogelijk via www.mudrunfun.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen