VvE-voorlichtingsbijeenkomst over duurzame woningen

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

Op 5 april 2017 start een tweejarig (VNG) samenwerkingsproject van de regio Amersfoort. Samen met VvE Belang en verschillende regionale partijen richt de regio Amersfoort een platform op dat VvE’s langdurig begeleid in hun stapsgewijze verduurzaming naar levensloopbestendige, duurzame woningen.

Op woensdag 5 april a.s. wordt een platform opgericht dat lokale VvE’s langdurig begeleidt in hun stapsgewijze verduurzaming naar levensloopbestendige, duurzame woningen. De VvE’s in de regio Amersfoort kunnen gratis deelnemen en worden, afhankelijk van hun ontwikkelingsfase, gedurende meerdere jaren begeleid in hun stappen richting verduurzaming van hun complex. Per fase van de ontwikkeling biedt het VvE platform maatwerk door voorlichting, training, advisering en financiering.

Tijdens een bijeenkomst, speciaal voor VvE-bewoners en -bestuurders, wordt het VvE Platform toegelicht. Belangstellende VvE-bewoners en -bestuurders kunnen zich tijdens de bijeenkomst ook laten informeren over actuele ontwikkelingen en de nieuwste financieringsmogelijkheden.

Aanmelden
Op 5 april zijn belangstellenden van 19.00 – 22.00 uur welkom bij Bouwmensen Wereld voor Techniek, Hardwareweg 15 in Amersfoort. VvE-bewoners en -bestuurders zijn van harte welkom om zich tijdens deze bijeenkomst te laten informeren. Aanmelden is gratis en kan via: www.vvebelang.nl/aanmelden.

Tijdens de bijeenkomst maken aanwezige VvE’s kans op 3 gratis quickscans. Deze scans geven VvE’s snel inzicht in hun eigen verduurzamingsmogelijkheden.

Bron: gemeente Amersfoort

Reacties