Op de valreep nog een Robinson

Foto: Olga van Kampen

Op de valreep hebben we nog een nieuwe Amersfoortse aanmelding voor Expeditie Robinson. Olga van Kampen daagt de BN’ers uit het tegen haar op te nemen. Met nog twee dagen te gaan voor het stemmen wordt de Top 50 een hele uitdaging.

“Ben al jaren fan van dit programma en zou meedoen als dat zou kunnen. Nu kan dat dit jaar 2017 en die kans grijp ik direct aan!! Ik ben sportief, enthousiast, sociaal en motiverend, ben gek op spelletjes (wil deze het liefst winnen) en werk in teamverband. Allemaal componenten die nodig zijn bij Expeditie Robinson. Alleen de opdrachten, het wegstemmen van personen, het eten en hoe je lichaam daarop reageert; dat vind ik de grootste uitdaging! Dus Expeditie Robinson: ik ga voor de finale!! Kom maar op!”

Voor het eerst kunnen dit jaar niet- bekende Nederlanders deelnemen aan Expeditie Robinson. Olga wil ook graag een plek in de Top 50 bemachtigd. Met een filmpje moeten de deelnemers zich in de Top 50 weten te te plaatsen. De klassering wordt bepaald aan de hand van het aantal stemmen dat iemand heeft gehaald. Naast deze Top 50 kiest een jury nog eens 50 kanshebbers. Deze 100 gaan de strijd met elkaar aan om uiteindelijk bij de laatste vier personen te eindigen, die samen met een groep BN’ers daadwerkelijk deelnemen aan Expeditie Robinson.

Brandweervrouw Olga wil graag de strijd aan gaan. Maar daarvoor heeft ze wel uw stem nodig. Gunt u Olga een plekje in de Top 50? Dan kan ook zij uw stem hard gebruiken!

Stap 1: Klik op deze link www.expeditierobinson.nl/profile/1419

Stap 2: Klik op “stemmen”!

Stap 3: Bevestig uw stem via de mail

Lees ook:
– Amersfoortse Marieke Borg strijdt om plek in Expeditie Robinson
– Tweede Amersfoortse kandidaat Expeditie Robinson
Yendor Lambrechts derde Amersfoortse kanshebber Expeditie Robinson
– Kandidaat nummer 4 Expeditie Robinson
– Danielle Schuur 5e kandidaat Expeditie Robinson
– Ook Quinten Michels wil naar Expeditie Robinson
Hooglandse mengt zich in de strijd
– Kim Snapper sluit zich aan bij de avonturiers

Reacties