NK Indoor Junioren succesvol voor Amersfoort

Foto: Bjorn Paree

Nadat de masters en senioren in de afgelopen weken in Omnisport te Apeldoorn de indoor atletiek kampioenschappen afwerkten, was het dit weekend de beurt aan de junioren. Met opvallend een paar terugkerende namen, die vanwege hun leeftijd het afgelopen weekend al mochten proeven aan de kampioenschappen bij de senioren.

Van de beide Amersfoortse atletiekverenigingen, Triathlon en Altis, namen junioren deel aan het kampioenschap en beide verenigingen kunnen feest vieren.

Het lijkt zaterdag een herhaling als Jasmijn Bakker over de finishlijn komt bij de 3000m, die zij weet de winnen. De handen in de lucht. Net als een week eerder toen zij de Nederlandse titel wist te bemachtigen op de 1500m tijdens het NK Atletiek Indoor senioren. Ook Triathlon atleet Sven Jansons, die vorige week  in actie kwam op het NK Indoor senioren, weet bij het verspringen de 2e plek en bij de 60m horden de 3e plek te bemachtigen.

Bij Atletiekvereniging Altis kan de vlag ook uit. Femke Bol was zowel in de series als in de finale niet te kloppen op de 400m en mag zich Nederlands Kampioen noemen.

 

Reacties