Bijeenkomst 22 juni over verplaatsbare woningen in Vathorst-Bovenduist

Foto: Gemeente Amersfoort

In Amersfoort blijft de vraag naar woningen hoog. Vooral aan betaalbare sociale huurwoningen voor starters e statushouders is een groot tekort. Om dit woningtekort op korte termijn te verkleinen, wil de gemeente 300 verplaatsbare woningen bouwen op een locatie waar een nieuwe woonwijk is gepland: Vathorst-Bovenduist. Op donderdagavond 22 juni 2023 organiseren de gemeente en woningcorporatie de Alliantie een bijeenkomst over dit idee.

De gemeente en de Alliantie nemen de mensen uit de omgeving en andere belanghebbenden stap voor stap mee in deze ontwikkeling. De eerste stap is het ophalen van wensen die er zijn als er verplaatsbare woningen komen in Bovenduist. Dat doen we via een digitale vragenlijst en een bijeenkomst voor mensen uit de omgeving en andere belanghebbenden.

Programma en reactieformulier

Op amersfoort.nl/woningenbovenduist lees je meer over het programma van de bijeenkomst en hoe je je daarvoor moet aanmelden. Kun je niet naar de bijeenkomst komen op 22 juni? Dan kun je een reactieformulier(link is extern) invullen.

Wil je op de hoogte blijven van de stappen die de gemeente Amersfoort? Meld je dan aan voor de e-mailnieuwsbrief. Dat kan ook via www.amersfoort.nl/woningenbovenduist.

Bron: gemeente Amersfoort

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen