Meepraten over dierenwelzijn in Amersfoort? Meld je aan!

Foto: Gemeente Amersfoort

Op maandagavond 19 juni 2023 houden we een bijeenkomst over dierenwelzijn in Amersfoort. Iedereen die een mening of ideeën heeft over dieren in onze stad is van harte welkom. De bijeenkomst is in het Groene Huis. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Amersfoort moet een fijne plek zijn voor mens én dier. Op heel veel plekken in de stad gaat dat goed, maar soms kunnen we meer rekening houden met de wensen en behoeften van een dier. Daarom is de gemeente bezig met het opstellen van dierenwelzijnsbeleid. En als gemeente doen we dat niet alleen, we willen daarover graag in gesprek met bewoners en organisaties die betrokken zijn bij dieren in Amersfoort. We nodigen je dan ook van harte uit voor een bijeenkomst over dierenwelzijn.

Aanmelden

Om te weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen is aanmelden verplicht. Aanmelden kan tot en met 15 juni aanstaande via de website www.MetAmersfoort.nl/dierenwelzijn(link is extern).

Programma

De bijeenkomst is op maandagavond 19 juni van 19.00 tot ongeveer 21.00 uur in het Groene Huis in Amersfoort. De bijeenkomst wordt geopend door wethouder dierenwelzijn Johnas van Lammeren. We gaan met verschillende organisaties uit de stad in gesprek over wat zij doen voor dieren in Amersfoort. Vanuit de gemeente geven we een korte introductie op het dierenwelzijnsbeleid. En de stadsecoloog gaat in gesprek hoe we rekening kunnen houden met dieren in de stad. Daarnaast is er volop ruimte om elkaar te ontmoeten en nader kennis te maken. Een interessant programma en deelname is gratis.

bron: gemeente Amersfoort

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen