Bijeenkomst ‘Op naar de Top’: terugkijken op twee sportjaren

Foto: Gemeente Amersfoort

Op maandagavond 15 november 2021 is in theater De Lieve Vrouw een sportontmoeting met als thema ‘Op naar de Top’. Studio Sport-presentator Jeroen Stomphorst kijkt deze avond samen met verschillende gasten terug op de afgelopen twee sportjaren. De sportontmoeting is een samenwerking tussen SRO, Amersfoortse Sport Federatie en Gemeente Amersfoort.

Programma

In een feestelijke talkshowsetting praten de Amersfoortse topsporters Femke Bol, Puck Pieterse en Rogier Dorsman over de Olympische en Paralympische Spelen en hun behaalde successen. Onderwerpen zijn de Amersfoortse sportverenigingen en sport in coronatijd, het belang van vrijwilligers en andere thema’s. Dat alles met muziek van de Amersfoortse zangeres Emily H.

Kaartverkoop

Het programma start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. Er zijn in totaal tweehonderd plaatsen. De kaartjes zijn gratis en te reserveren via de website van theater De Lieve Vrouw.

Theater De Lieve Vrouw

Theater De Lieve Vrouw werkt met de toegangscontrole door de CoronaCheck-app en legitimatie. Op de website van De Lieve Vrouw staat meer informatie over bereikbaarheid en parkeren.

Bron: gemeente Amersfoort

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen