Zonder afspraak eerste vaccinatie in Amersfoort

Foto: Gemeente Amersfoort

Vanaf maandag 2 augustus kunt u op alle vaste vaccinatielocaties van GGD regio Utrecht gevaccineerd worden zonder afspraak. Dat kan dagelijks tussen 09.00 en 17.00 uur en geldt voor iedereen die nog geen vaccinatie heeft gehad en nog geen afspraak heeft gemaakt.

Als u zonder afspraak langskomt voor vaccinatie, dan wordt de afspraak voor de tweede prik direct voor u ingepland. Deze afspraak vindt minimaal 4 weken later plaats. Voor jongeren tussen 12 en 18 jaar zit er 3 weken tussen de vaccinaties.

Mensen die al een afspraak hebben gemaakt of al een eerste vaccinatie hebben gehad kunnen geen gebruik maken van de vrije inloop.

Rijtuigenloods

U kunt van 2 tot en met 29 augustus uw vaccinatie zonder afspraak halen in de Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61. Indien u met de auto komt, zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Parkeren is gratis. Vanaf de noordzijde van het Amersfoort Centraal is het 6 minuten lopen naar de Rijtuigenloods.

Na 29 augustus op andere locatie

U kunt terecht tot en met 29 augustus voor uw eerste prik. Na 29 augustus is deze locatie gesloten. De tweede prik wordt ingepland op een andere locatie.

Naast Amersfoort zijn er nog andere locaties waar u vanaf maandag 2 augustus zonder afspraak terechtkunt. De data en tijden verschillen per locatie. Kijk op ggdru.nl voor meer informatie.

Bron: gemeente Amersfoort

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen