Wie wordt de Sportgala quizkampioen?

Foto: Gemeente Amersfoort

Dit jaar geen evenement in de Flint, wél een online liveshow waarin Amersfoortse sportliefhebbers het tegen elkaar kunnen opnemen in een quiz. Op maandagavond 30 november is iedereen welkom, alleen of met het team.

Online show

Live vanuit Amerena wordt een coronaproof show gepresenteerd waar sporters en sportkenners individueel of als team het tegen elkaar kunnen opnemen. Op maandagavond 30 november 20.00 uur. Deelname gebeurt thuis, volgens de RIVM Richtlijnen, via een eigen scherm. Details over deelname en aanmelding worden binnenkort bekend gemaakt.

Sportquiz

De sportquiz vraagt (en biedt!) kennis over de Amersfoortse sport en geeft ook aandacht voor het 2020 van sportverenigingen en sporters. Want er is, ook in de sport, nogal wat gebeurd. Veel sporten lagen lang stil dit jaar. Competities kwamen niet of pas laat op gang, veel evenementen bleven uit. Mensen maakten zich grote zorgen over de gezondheid van zichzelf en hun naasten. Zowel voor jeugd als senioren was het zoeken naar nieuwe manieren om hun sport toch vast te houden.

Niet iedereen heeft de kans gekregen om zich in competitieverband te laten zien. Dus reiken we dit jaar geen sportprijzen uit. Maar: de quiz biedt een kleine, vrolijke troost en de kans om jezelf of je team Sportgala Quizkampioen te noemen!

Livestream

Niet deelnemen maar wel kijken? Dat kan ook! De show wordt live gestreamd op de avond zelf. De show wordt georganiseerd door de Amersfoortse Sport Federatie, SRO en de Gemeente Amersfoort.

Hou www.amersfoortsportgala.nl in de gaten voor de laatste updates.

Bron: gemeente Amersfoort