Gratis masterclass voor ondernemers over digitale veiligheid

Foto: Pixabay

Nepmailtjes, hacken van systemen of gijzelsoftware. Het zijn voorbeelden van digitale criminaliteit waar u als ondernemer flink last van kunt hebben. Zeker nu we veel thuiswerken, is het belangrijk dat u uw digitale veiligheid op orde brengt. De gratis online masterclass helpt u hierbij.

Gratis en online

In de masterclass leert u van een cybersecurity expert wat u kunt doen om de kans op digitale criminaliteit te verkleinen. We gaan daarbij een stapje verder dan de normale trainingen. Zo gaan we dieper in op de risico’s die u als ondernemer loopt, veilig thuiswerken en de praktische toepassing van de maatregelen die u kunt nemen. Natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen. Uw collega’s zijn ook van harte welkom!

  • Datum: 11 november 2020
  • Tijdstip: 19.30 uur tot 20.30 uur
  • Locatie: via MS Teams (u ontvangt ruim van tevoren een link).

De gemeente Amersfoort organiseert deze digitale bijeenkomst samen met Platvorm Veilig Ondernemen en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. Als u zich aanmeldt, ontvangt u bovendien een borrelpakketje voor tijdens de masterclass.

Aanmelden

Deelname is gratis. Zorg dat u erbij bent en meld u aan via e-mail: [email protected] Vergeet niet het adres op te geven waar we het lekkers kunnen bezorgen.

Bron: gemeente Amersfoort