Stel jouw woonvraag tijdens het WoonEvent Amersfoort

Deze afbeelding is van begin 2020. Het komende offline WoonEvent is volgens de geldende coronaregels.
Foto: Gemeente Amersfoort

Heb je een vraag over wonen in Amersfoort? Misschien zoek je naar informatie over financiële mogelijkheden, regels in de huur- of koopsector of verschillende woonvormen. Of heb je een vraag over thuis blijven wonen met een zorgbehoefte, de beschikbaarheid van woningen of samen met anderen een woonproject beginnen.

Kom dan naar het tweede WoonEvent van Amersfoort, dat zowel offline als online gaat plaatsvinden. Woonspecialisten komen dan met ideeën en oplossingen waar je misschien nog niet eerder aan dacht of die je niet als haalbaar zag. Ook ontmoet je andere woningzoekenden en kun je inspiratie opdoen over woonvormen als woningdelen en woongroepen.

Offline en online

De offline variant van het WoonEvent is op maandag 28 oktober: dan ga je fysiek in gesprek met de specialisten en andere bezoekers. De bijeenkomst is natuurlijk volgens de geldende coronamaatregelen. Je kunt kiezen uit twee rondes van elk ongeveer één uur en voor maximaal 30 bezoekers. De online variant van het WoonEvent is op maandag 5 oktober. Vanaf 19.30 uur kun je dan vanuit huis inloggen. Meer informatie krijg je nadat je je hebt ingeschreven voor een van de twee varianten. Dit kan op bit.ly/WoonEvent2020. Deelname is gratis.

In gesprek met specialisten

De specialisten met wie je in gesprek kunt gaan zijn onder andere medewerkers van woningcorporaties en de gemeente, makelaars, hypotheekadviseurs en projectontwikkelaars. De WoonEvents worden georganiseerd door Floqz in opdracht van de gemeente.

Bron: gemeente Amersfoort