Hoef Café 30 januari: presentatie drie ideeën

Foto: Gemeente Amersfoort

De Hoef West verandert in een stadswijk. Ook benieuwd naar de plannen? Tijdens het Hoef Café op donderdagavond 30 januari laten projectontwikkelaars u drie ideeën zien. U bent van harte welkom.

Tijdens dit inloop café laten projectontwikkelaars hun ideeën zien en kunt u met hen in gesprek. Natuurlijk zijn wij vanuit de gemeente ook aanwezig voor het beantwoorden van uw vragen. De plannen die u gepresenteerd krijgt, zijn:

  • Inputplein 1: Certitudo
  • Computerweg 1: GetGripp
  • Hoefseweg 1: Camelot

Op de kaart ziet u de locaties waar het om gaat met groen gearceerd. U kunt de kaart ook in het groot bekijken.

Tijd en plaats

Het Hoef Café is op donderdag 30 januari van 18.30 tot 20.00 uur. U kunt binnenlopen wanneer u wilt. Locatie is ROC Midden Nederland, Disketteweg 2 in Amersfoort. Wij zorgen voor een hapje en een drankje tijdens de inloop.

De Hoef West verandert in een stadswijk

De Hoef West in Amersfoort is nu nog vooral een kantoorgebied met een aantal grote onderwijsinstellingen. Het plan is om dit gebied in het noordoosten van Amersfoort de komende jaren te veranderen in een stadswijk waar het fijn is om te wonen, werken, leren en ontspannen. We willen daarnaast een flink aantal woningen in De Hoef West realiseren, via nieuwbouw en in bestaande panden. De plannen die tijdens het Hoef Café van 30 januari gepresenteerd worden, bevinden zich in een conceptfase. Het gaat om ideeën. Het zijn uitwerking van het ontwikkelkader dat afgelopen zomer door de gemeenteraad is vastgesteld.

Meer informatie

De gemeente organiseert regelmatig een Hoef Café om u te informeren over de plannen voor het gebied De Hoef West. Ook op www.amersfoort.nl/dehoef vindt u meer informatie. Heeft u vragen? Neem dan contact op met projectleider Maud Schimmel via [email protected]l of met projectassistent Hendrika Dijkstra via (033) 469 46 39. Wilt u op de hoogte gehouden worden van De Hoef West, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Bron: gemeente Amersfoort