Stel je vragen op het WoonEvent op 27 januari

Foto: Publiek domein

Op maandagavond 27 januari 2020 vindt in Amersfoort het WoonEvent plaats. Op het WoonEvent helpen woonspecialisten woningzoekenden met het beantwoorden van uiteenlopende vragen en zoeken.

Waarom deelnemen aan het WoonEvent?

U heeft een woonvraag, waar u misschien al langere tijd mee rondloopt. Wellicht zoekt u andere woonruimte, zoekt u informatie over financiële mogelijkheden of over regelgeving in de huur- of koopsector of bent u benieuwd welke woonvormen er in Amersfoort zijn. Deze vragen kunnen tijdens het WoonEvent gesteld worden. Ook vragen zoals thuis blijven wonen met een zorgbehoefte, de beschikbaarheid van woningen of samen met anderen een woonproject beginnen kunnen aan de orde komen.

Tijdens het WoonEvent bedenken specialisten op het gebied van wonen samen met u en de andere aanwezigen ideeën waar u misschien nog niet eerder aan heeft gedacht of waarvan u niet dacht dat het haalbaar is. U ontmoet andere woningzoekenden en kunt inspiratie opdoen over woonvormen zoals woningdelen en woongroepen.

Tafelgesprek

Tijdens de bijeenkomst gaat u samen met ongeveer zes anderen, onder begeleiding van een specialist, in gesprek over uw vraag. De bijeenkomst duurt twee uur waarin u in twee ronden in gesprek gaat. Er is alle ruimte voor het stellen van persoonlijke vragen en helpen de juiste specialist u met uw vraag. Er zijn zowel medewerkers van woningcorporaties aanwezig als makelaars, een hypotheekadviseur en een projectontwikkelaar. Het WoonEvent in Amersfoort wordt georganiseerd door Floqz in opdracht van de gemeente.

Aanmelden

Deelnemen aan het WoonEvent is gratis. U dient zich wel vooraf aan te melden. Dat kan via de website www.floqz.nl/geplande-woonevents.

Bron: gemeente Amersfoort