Hoef Café op 14 november

Foto: Gemeente Amersfoort- Petra van Schaik

Gemeente Amersfoort nodigt u uit voor het Hoef Café op donderdagavond 14 november. De gemeente organiseert regelmatig een Hoef Café om u als betrokkene of belangstellenden te informeren over de plannen voor het gebied De Hoef West. Dit keer gaat de bijeenkomst over de fasering van de werkzaamheden in de openbare ruimte.

De Hoef West in Amersfoort is nu nog vooral een kantoorgebied met een aantal grote onderwijsinstellingen. Het plan is om dit gebied in het noordoosten van Amersfoort de komende jaren te veranderen in een stadswijk waar het fijn is om te wonen, werken, leren en ontspannen. De gemeente wil daarnaast een flink aantal woningen in De Hoef West realiseren, via nieuwbouw en in bestaande panden.

Tijdens het Hoef Café op 14 november wil de gemeente de fasering van de openbare ruimte met u bespreken. Daarbij komen vragen aan de orde als: wat is een handige volgorde van de werkzaamheden, hoe zorgen we voor een goede bereikbaarheid van alle kantoren en andere voorzieningen, waar kunnen zaken spaak lopen en hoe kunnen we de overlast beperken? Na een korte plenaire toelichting kunt u in gesprek met bewoners, gebruikers, eigenaren, projectontwikkelaars en de gemeente. Vanaf 20.00 uur is er een hapje en drankje.

Locatie en tijd

Het Hoef Café is op donderdag 14 november van 18.30 tot 20.30 uur. Locatie is ROC Midden Nederland, Disketteweg 2 in Amersfoort.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met projectleiders Maud Schimmel of Karen Ammerlaan. Zij zijn bereikbaar via e-mailadres [email protected] of telefonisch via projectassistent Hendrika Dijkstra op telefoonnummer (033) 469 46 39.

Meer informatie over De Hoef West

Op www.amersfoort.nl/dehoef leest u meer over de gebiedsontwikkeling van De Hoef West. Wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Bron: gemeente Amersfoort