Goed bezochte bijeenkomst 55-plussers over digitalisering

Foto: Gemeente Amersfoort

Donderdag 10 oktober 2019 heeft POWER-Amersfoort in de Raadzaal van het Amersfoortse Stadhuis een bijeenkomst voor inwoners van 55 jaar en ouder georganiseerd. Thema van de bijeenkomst was: “Digitalisering: wie wordt er beter van?”

De goed bezochte bijeenkomst was georganiseerd in samenwerking met het smart city-team van de gemeente Amersfoort. Wethouder Koşer Kaya heette de circa 90 deelnemers welkom via een videoboodschap. Daarna belichtten verschillende sprekers het thema, onder leiding van dagvoorzitter Niels Rood, oud-wethouder van Eemnes.

Volgende bijeenkomsten

Er volgen nog vijf bijeenkomsten, zogeheten Digi-Ateliers, op het gebied van Kennisoverdracht, Zorg, Werk, Thuis & Buurt en Onderweg. U kunt zich hiervoor nog aanmelden via de website van POWER.

POWER-Amersfoort

POWER-Amersfoort is een platform voor 55-plussers uit Amersfoort en omgeving die actief in het leven staan en daar met elkaar vorm aan willen geven. POWER staat voor Prettig Ouder Worden ERelativeren en iedereen mag meedoen. Meer informatie vindt u op de website van POWER.

Bron: gemeente Amersfoort