Stadsoorkonde voor bijzondere prestatie voetbalvereniging Hoogland

Foto: Gemeente Amersfoort - facebook

Op vrijdag 21 juni 2019 reikten burgemeester Lucas Bolsius en wethouder Hans Buijtelaar een Stadsoorkonde uit aan voetbalvereniging Hoogland.

Hoogland ontvangt de gemeentelijke onderscheiding vanwege de bijzondere voetbalprestaties van Hoogland 1 van het afgelopen seizoen en het promoveren naar de landelijke derde divisie.

Zondag 16 juni jl. won Hoogland van OJC Rosmalen in Rosmalen met 2-3 in de finale van de nacompetitie. Hiermee promoveert Hoogland naar de derde divisie.

Burgemeester Bolsius: “De overwinning van afgelopen zondag en de promotie van Hoogland naar de derde divisie is een fantastische prestatie en uniek voor de gemeente Amersfoort. Sinds SC Amersfoort is er na lange tijd weer een voetbalvereniging in de gemeente die in de hoogste regionen van Nederland gaat spelen”.

Met het toekennen van een Stadsoorkonde drukt het college van B&W Amersfoort grote waardering uit aan alle spelers van Heren 1, trainer(s), staf, bestuur, begeleiders en vrijwilligers voor de bijzondere prestatie van het promoveren naar de derde divisie.

Bron: gemeente Amersfoort