Hulp bij belastingaangifte 2018

Foto: Gemeente Amersfoort

Inwoners van Amersfoort met een laag inkomen kunnen hulp krijgen bij het invullen van de belastingaangifte 2018. Daarvoor kunnen zij een afspraak maken bij Indebuurt033.

De hulp bij belastingaangifte is speciaal voor inwoners van Amersfoort met een laag inkomen, die geen lid zijn van een (vak)bond en niet terechtkunnen bij de Belastingdienst. Wat is een laag inkomen? Voor een eenpersoonshuishouden is dat een inkomen dat niet hoger is dan € 22.500,- bruto per jaar. En voor een huishouden van meerdere personen is dat bedrag € 30.500,- bruto per jaar.

Op afspraak

Van 5 maart tot en met 26 april helpen medewerkers van Indebuurt033 inwoners met de aangifte. Om deze hulp te krijgen, kunnen inwoners vanaf maandag 18 februari een afspraak maken bij een van de vier Informatiewinkels van Indebuurt033: Kattenbroek, Kruiskamp, Liendert of het Soesterkwartier. De locaties van de winkels zijn te vinden op www.indebuurt033.nl/contact.

Meenemen naar de afspraak

Voor het invullen van de belastingaangifte 2018 heeft de medewerker van de Informatiewinkel een aantal gegevens nodig. Deze gegevens staan op de afspraakbevestiging. Het is belangrijk om al deze gegevens mee te nemen naar de afspraak. Daarnaast is een DigiD nodig.

Meer informatie

Meer informatie over Indebuurt033 en de activiteiten die zij voor inwoners organiseren, is te vinden op www.indebuurt033.nl.

Bron: gemeente Amersfoort