Denk mee over speelplekken in De Kruiskamp

Foto:

De gemeente vraagt kinderen en buurtbewoners om mee te denken over de inrichting van speelplekken in de wijken. Welke ideeën hebben zij voor de speelplekken? Wat is goed en wat kan beter? En wat vinden ze van de ruimte in de buurt om te spelen? Op 13, 15 en 22 november is De Kruiskamp aan de beurt.

Kinderen uit De Kruiskamp zijn op deze dagen uitgenodigd mee te wandelen langs speelplekken in de wijk. Tijdens de wandeling kunnen kinderen hun ideeën laten horen. Medewerkers van de gemeente begeleiden de wandelingen. Meer informatie over de tijden en
routes staat op www.amersfoort.nl/speelplek.

Inloopbijeenkomst

Naast de wandelingen, is er een inloopbijeenkomst in de wijk. Daar krijgt u informatie over de ideeën van de gemeente over de speelplekken in De Kruiskamp. De gemeente is benieuwd hoe u daarover denkt. Ook krijgt u informatie over het vervolgproces. De inloopbijeenkomst is op maandag 26 november in De Witte Vlinder, Van Galenstraat 30. U kunt tussen 19.00 en 20.30 uur binnenlopen wanneer het u uitkomt. Uiteraard zijn ook kinderen hierbij welkom.

Plan

De gemeente gebruikt de informatie uit de wandelingen en inloopbijeenkomst om tot een plan voor de wijk te komen voor de speelplekken. Daarin komt te staan wat er de komende jaren gaat gebeuren.

Bron: gemeente Amersfoort

image
27426
De gemeente vraagt kinderen en buurtbewoners om mee te denken over de inrichting van speelplekken
https://amersfoort.nieuws.nl/gemeente/27426/denk-mee-speelplekken-kruiskamp/
2018-11-07T14:39:00+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/16/2018/11/07163340/5753_fullimage_kinderen-speelplek.jpg
Gemeente, Nieuws