Denk mee over speelplekken in Randenbroek en Schuilenburg

Inloopbijeenkomst speelplekken
Foto: Gemeente Amersfoort

De gemeente vraagt kinderen en buurtbewoners om mee te denken over de inrichting van speelplekken in de wijken. Begin november zijn de wijken Randenbroek en Schuilenburg aan de beurt.

Op donderdag 8 november is er een inloopbijeenkomst voor bewoners van Randenbroek en Schuilenburg. Daar krijgt u informatie over de ideeën van de gemeente rond de speelplekken in de wijken. De gemeente is benieuwd hoe u daarover denkt en welke ideeën u heeft. Ook geven medewerkers informatie over het vervolg. De inloopbijeenkomst is in De Kandelaar aan de Heiligenbergerweg 64. U kunt tussen 18.30 en 20.00 uur binnenlopen wanneer het u uitkomt. Uiteraard zijn ook kinderen hierbij welkom.

Wandelingen

Kinderen en ouders zijn ook uitgenodigd voor wandelingen langs de speelplekken. Tijdens deze wandeling kunnen zij hun ideeën laten horen. Medewerkers van de gemeente begeleiden de wandelingen. Meer informatie over de tijden en routes staat op www.amersfoort.nl/speelplek.

Aanpassing

In overleg met de kinderen en omwonenden gaat de gemeente een deel van de speelplekken de komende jaren opnieuw inrichten: meer variatie voor kinderen van alle leeftijden en een betere aansluiting op hun wensen. Op sommige plekken worden de speeltoestellen niet vervangen.

Bron: gemeente Amersfoort

image
27213
De gemeente vraagt kinderen en buurtbewoners om mee te denken over de inrichting van speelplekken
https://amersfoort.nieuws.nl/gemeente/27213/denk-mee-speelplekken-randenbroek-en-schuilenburg/
2018-10-30T13:57:00+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/16/2018/09/13164051/5963_fullimage_inloopbijeenkomst-speelplekken.jpg
Gemeente, Nieuws